AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Made in Aarhus

Forestillingen sælges som en del af en Stjernepakke til nuværende Stjernekunder fra 1. maj 2017. Nye Stjernekunder kan købe fra 15. maj 2017 og forestillingen sættes i løssalg 27. august 2017.

Større tekstMindre tekst

Aalborghallen

  • Tirsdag 14. november 2017 kl. 20:00

Genre: Teaterkoncert

Made In Aarhus -350MADE IN AARHUS er en teaterkoncert, der hylder 5 årtiers kendt musik fra Aarhus.

En perlerække af Danmarks allerstørste hits vil kunne opleves i helt nye versioner. På scenen finder man Anette Heick, Trine Pallesen, Xenia Lach-Nielsen, Tomas Ambt Kofod og Kris Herman foran en forrygende 10 mands orkester.

Taterkoncerten har Danmarkspremiere tirsdag d. 24. oktober 2017 på Docken i København og vil turnere rundt i hele landet.

”De første kærester på månen”, ”Hammer hammer fedt”, ”Kun for mig”, ”Vimmersvej” og ”Smuk og dejlig”. Disse sange vækker formentlig genklang hos mange og er blot få ud af mange sange, som musikere fra Smilets By gennem tiden har produceret. I den nye teaterkoncert MADE IN AARHUS hyldes Aarhus-musikere i en hitparade af sange. Der vil være sange af Gnags, Jacob Haugaard, Thomas Helmig, Shit & Chanel, Medina, L.O.C, Bamses Venner, Tina Dickow og mange, mange flere.

Teaterkoncerten MADE IN AARHUS fortæller kærlighedshistorier fra mere end 50 ikoniske i spidsen står kapelmester Mikkel Rønnow og den Reumert-vindende instruktør Anders Lundorph. Sange i helt nye versioner levendegjort af de fem skuespillere og sangere Anette Heick, Trine Pallesen, Xenia Lach-Nielsen, Tomas Ambt Kofod og Kris Herman.

Den 3-dobbelte Reumert-vindende instruktør Anders Lundorph glæder sig meget til arbejdet med Aarhus’ store sangskat.

”Når man dykker ned i bunken af sange, opdager man, at lykken og kærligheden ikke kun findes i den store, stormomsuste forelskelse, hvor man rejser ud mod solopgangen. Den findes i lige så høj grad i den helt almindelige og tilsyneladende trivielle hverdag. Man skal bare lære at se den. Man skal lære at se ham, der sidder ved busstoppestedet eller hende, der sidder i hjørnet på caféen. Jeg har tænkt mig at lave en fortælling, hvor vi følger en række menneskers møder i livet. Vi møder alle sammen tusindvis af mennesker i vores liv, men lægger vi nogensinde mærke til, om de står med vores lykke i hånden? Som Gnags siger i én af sangene: ’For at lære at se, må man kigge’. Med Made in Aarhus kigger vi på sangene for at lære at se kærligheden,” siger Anders Lundorph.

Danske og udenlandske arrangører har været med til at puste nyt liv i de sange som ikke bare Aarhus men hele Danmark kender og elsker. Med kapelmester Mikkel Rønnows 10-mands orkester lægger MADE IN AARHUS op til en stor musikalsk oplevelse.

”At røre ved Danmarkshistoriens allerstørste hits er noget man går til med lige dele ydmyghed og nysgerrighed. En stor del af det musikalske udtryk bliver de nye orkesterarrangementer som vi håber kan skabe en kombination af genkendelsens glæde og nyskabende overraskelser. På den måde kan musikken forhåbentligt give plads til, at teksterne kan opleves på ny,” siger Mikkel Rønnow.

MADE IN AARHUS er for de smukke og dejlige, de vilde kaniner, de første kærester på månen og dem, der står derude og banker på.

Holdet bag teaterkoncerten
MADE IN AARHUS er instrueret af én af landets bedste, yngre instruktører. Anders Lundorph har skabt et væld af anmelderroste forestillinger på bl.a. Teater GROB, Mungo Park og Eventministeriet på Det Kongelige Teater og skal også til foråret stå bag musicalen Saturday Night Fever.

Mikkel Rønnow er kapelmester og har stået for musikken til mere end 25 musicals heriblandt “Chess”, ”West Side Story”, “Cabaret” og ”Les Misérables” samt “Grease” og ”Chess” som begge blev Reumert-nomineret for ”bedste musikteater.” Har dirigeret ti musical-cd'er, bl.a. Louise Fribo med Odense Symfoniorkester, 2 albums med Stig Rossen og en highlight-cd med Prague Philharmonic Orchestra.

Scenografien og lyddesignet står Benjamin la Cour for, som ligesom de to mænd har stået i spidsen for store, danske musicalopsætninger som ”Chess”, ”Les Misérables”, ”Jeppe på Bjerget” og senest ”Klokkeren fra Notre Dame” på Fredericia Teater.

Karina Dichov Lund er koreograf på teaterkoncerten og har stået bag et utal af forestillinger som ”Frankenstein Genskabt”, ”Radium” og ”Oplysning i lavt selvværd” på Teater S/H.

Cast:
Anette Heick
Trine Pallesen
Xenia Lach-Nielsen
Tomas Ambt Kofod
Kris Herman

Kreativt hold:
Iscenesættelse: Anders Lundorph
Kapelmester: Mikkel Rønnow
Scenografi & lysdesign: Benjamin la Cour
Koreografi: Karina Dichov Lund

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere