AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Tak for musikken

Større tekstMindre tekst

Aalborghallen

  • Søndag 30. april 2017 kl. 19:30  Få billetter

Køb billet

Pris: 'Som dengang' - A: 175,- B: 150,- C: 125,- D: 100,-

Genre: Show

Tak for musikkenBirthe Kjær, Stig Rossen, Viggo Sommer, Guido Paevatalu, Signe Manuitt Asmussen, Louise Fribo og Anna David fra den danske musikverden siger sammen med Søren Dahl som konferencier og Aalborg Symfoniorkester tak for musikken i en farvelkoncert for Ernst Trillingsgaard på hans allersidste arbejdsdag.

I 2014 sagde Aalborg Symfoniorkester farvel til Aalborg Kongres & Kultur Center som fast koncertsal, da landsdelsorkestret rykkede til Musikkens Hus, og markerede et skifte i årtiers tæt samarbejde med AKKC.

Søndag den 30. april er det Ernst Trillingsgaard, der siger farvel efter mere end 30 år som stærk tovholder i Aalborg Kongres & Kultur Center.

På denne allersidste arbejdsdag, har Aalborg Symfoniorkester ønsket at sige farvel og tak for musikken på vegne af Aalborg og Nordjylland – ja hele Danmark.

Med en perlerække af kendte danske sangere fra alle genrer, inviterer Aalborg Symfoniorkester i samarbejde med AKKC derfor til en koncertaften under overskriften TAK FOR MUSIKKEN til priser, som for 30 år siden.

Til at styre al musikken, har orkestret hyret dirigenten Henrik Vagn Christensen med det nordjyske oprind, der også sidst udgjorde makkerparret med Søren Dahl til orkestrets Farvel Nytårskoncert i AKKC i 2014.

Medvirkende:
Birthe Kjær
Louise Fribo
Stig Rossen
Viggo Sommer
Anna David
Signe Manuitt Asmussen
Guido Paevatalu

Aalborg Symfoniorkesters 65 musikere

Dirigent: Henrik Vagn Christensen

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere