AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Erik Clausen - Fra den ene hjernehalvdel til den anden 2.0

Større tekstMindre tekst

Europahallen

  • Tirsdag 03. oktober 2017 kl. 20:00

Køb billet

Pris: Enhedspris kr. 275,-

Genre: Show

Erik ClausenVelkommen ombord i Erik Clausens højt flyvende univers. Nu spreder vi vingerne ud og tager en tur ud i gøglerens verden, hvor han vender alle ting på hovedet. Om ikke andet, så vender han tingene på vrangen.

Stiller spørgsmålstegn ved den stærkt opreklamerede normalitet. Stiller lighedstegn mellem mænd og kvinder, absolut til kvindernes fordel, når Erik Clausen gennemgår hvordan Vorherre havde det, da han skabte henholdsvis manden og kvinden.

Det er et talkshow på fuld speed (glem alt om ”ældrebyrden”). Her er det Erik Clausen med sin lange livserfaring, der øser forskellige anekdoter ud over publikum med risiko for humoristiske bivirkninger og risiko for, at du kan kende dig selv, mand eller kvinde, ung eller gammel.

Fra den ene hjernehalvdel til den anden, går ud på at forene de to halvdele der normalt lever adskilt. Som et par i en separation, som et par i en total krise, som et par der hele tiden er i terapi. Ja, prøv at få fantasien forenet med det praktiske. Det er Clausen på slap line (meget slap).

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere