AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Sissels Jul

Større tekstMindre tekst

Aalborghallen

  • Onsdag 13. december 2017 kl. 20:00

Køb billet

Pris: A: 499,- B: 474,- C: 449,- D: 424,-

Genre: Rytmisk koncert

Sissel 2017

Ingen jul uden norske Sissel Kyrkjebøs skønne stemme. Det har hun efterhånden slået fast med sine julekoncerter, der er blevet set af over 1 mio. publikummer i de nordiske lande.

Med både band og kor indtager Sissel Kyrkjebø Aalborghallen med ’Sissel Jul’, som med garanti får publikum i julestemning.

Repertoiret spænder lige fra de klassiske julesange til både soul og gospelperler, som alle bliver tilsat den formidling og skønsang, som kendetegner Sissel Kyrkjebø.

På årets jubilæumsturné tager hun igen musikere og soulsangere i verdensklasse med.

Fra London blandt andre Wayne Hernandez, der har optrådt med Tina Turner, Tori Amos og Madonna, Phebe Edwards, der er kendt for optrædener med Rod Stewart, Westlife, Adele, Donna Summer, James Brown og Jessie J, samt Sam White, der har sunget sammen med Duran Duran og Annie Lennox.

Dertil amerikanske Tim Carmon som har spillet sammen med Eric Clapton, Paul McCartney, Stevie Wonder og Bob Dylan.

Sidste år gæstede hun AKKC med ’Sissels Jul’, og her var den ene koncert, AKKC satte i salg i første omgang, ikke tilstrækkelig. Derfor måtte programmet udvides med endnu en julekoncert.

Nordjyskes anmelder gav koncerten hele 5 stjerner og skrev ”Sissel Kyrkjebø har (igen) lige banet vejen for den helt rette julestemning”.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere