AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Level 42

Større tekstMindre tekst

Aalborghallen

  • Fredag 23. marts 2018 kl. 20:00

Køb billet

Pris: Enhedspris 325 kr.

Genre: Rytmisk koncert

Level 42Det britiske 80’er band Level 42 bringer deres synthdrevne sofistikerede pop til Danmark næste år, når de gæster os 23. marts. 

Du har sikkert danset til ud på de små timer til Level 42’s 80’er hits som blandt andre ”Something About You”, ”Lessons in Love” og ”Love Games”.

Til næste år kan du opleve bandet bag, live, når Level 42 giver koncert fra den store scene i Aalborghallen. 

Level 42 kan snart fejre 40 års jubilæum, men det betyder ikke, at bandet har tænkt sig at slå bremsen i lige foreløbig, og anno 2017 blomstrer Level 42 stadig i fuldt flor med deres genkendelig synths, dansable melodier og Mark Kings ikoniske bas-føring.

Sidst det populære band gæstede Danmark spillede de blandt andet to koncerter for fulde huse i København, og der er derfor lagt op til fest, når Level 42 besøger Danmark igen til næste år.

Koncerten er en ståkoncert, men der vil, som altid til ståkoncerter, være adgang til et begrænset antal unummererede siddepladser efter først-til-mølle princippet bagerst i salen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere