AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Jokeren

Større tekstMindre tekst

Europahallen

  • Lørdag 21. oktober 2017 kl. 20:00

Køb billet

Pris: Enhedspris kr. 275,-

Genre: Rytmisk koncert

Jokeren

Jokeren tager, som noget helt nyt, ud i et ”tæt på” setup til venues i hele landet. 

”Hvor er du fra? Jeg er fra Aalborg”. Den version af Jokerens kæmpehit ”Havnen” kommer med stor sandsynlighed til at skabe fællessang med publikum, når den kendte rapper giver intimkoncert i Europahallen.

Sammen med to multiinstrumentalister og en DJ bliver alle de kendte hits som ”Spændt op til lir”, ”Kvinde din” og naturligvis kæmpehittet ”Havnen” leveret i nye akustiske versioner samtidig med, at Jokeren fortæller anekdoter fra sin tid i branchen – og det er langt fra kedeligt!

Helt tæt på publikum
På Jokerens nye venuetour vil han helt tæt på publikum. Derfor er der lagt op til et intimt setup, som er meget anderledes i forhold til den måde, publikum er vant til at se den populære rapper. Og det er kun få publikummer, der får muligheden for at få den unikke oplevelse med Jokeren.

Der er nemlig kun lavet plads til 360 siddende personer ved runde borde i salen, for at skabe det helt rette setup til Jokerens nye koncertformat.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere