AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Carpark North - Arena Tour 2017

Større tekstMindre tekst

Aalborghallen

  • Lørdag 18. november 2017 kl. 20:00

Køb billet

Pris: 375,- inkl. gebyr

Genre: Rytmisk koncert

ArenaTour PlakatPublikum kan nemlig se frem til en eksplosion, når Carpark North i efteråret indtager Aalborghallen som en del af en ny Arena Tour til tre af Danmarks største scener.

Trioens højenergiske rockudtryk akkompagneret af innovative og storslåede lysflader giver publikum et spektakulært show, som både spiller på det energiske, det følsomme, det smukke og det voldsomme.

Med et lysshow og effekter, som aldrig før er set og et nyt album i ryggen, kan publikum se frem til at blive blæst omkuld af Carpark Norths utallige hits.

Bandets ikoniske storladne electrorock passer perfekt til de store scener. Nu står Danmark for tur, og i november 2017 gæster Carpark North Royal Arena i København, SCC i Århus og Aalborghallen.

Disse shows bliver unægteligt det hidtidige højdepunkt i deres karriere. Og efter et år i studiet, er Carpark North mere end sultne efter at give folk det, de fortjener.


Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere