AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

  • 28-07-2015: Velkommen til Aalborg Kongres & Kultur Center

Andre søger efter...

Barberen i Sevilla

Bemærk: Denne forestilling sælges indtil 31. august kun som del af en Stjernepakke med min. 4 forestillinger. (Du sparer 100 kr. pr. billet).

Større tekstMindre tekst

Europahallen

  • Mandag 25. april 2016 kl. 20:00

Køb billet

Pris: A: 330,- B: 280,-

Stjernepakke pris: A: 230,- B: 180,- (ved køb af min. 4 stjerneforestillinger)

Genre: Opera

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause.

Barberen _350

Oplev Gioacchino Rossinis klassiker Barberen i Sevilla gennem nye briller, når instruktør anne Barslevs nye og muntre opsætning af operaen præsenteres i europahallen med solister og musikere fra Det Kongelige Teater og Det Kongelige Kapel.

Kærlighed er omdrejningspunktet for Rossinis opera, der fi nder sted i den spanske by Sevilla. Her er der kærlighed og ikke mindst begær i luften. Den glade barber sørger med lidt lune og held for, at alle de forviklinger, der måtte være, bliver løst, og at alle (rigtige) elskende føres sammen. Livsglæde er i højsædet, og barberen ser helst, at alle læber kruser sig i et smil.

Med til historien hører også et strejf af bedrag, nogle skumle planer og et par skjulte sandheder. Siden urpremieren i 1816 har operaen glædet publikum med dens munterhed gennem hele historien og en slutning præget af kærlighedens triumf.

Historien i Barberen i Sevilla er ”forløber” for Mozarts populære opera Figaros bryl-lup, selvom Rossini først skrev sin opera godt 30 år efter, at Mozart komponerede fortællingen om Figaro. Flere af hovedper-sonerne fra Figaros bryllup går derfor igen i Barberen i Sevilla.

I denne nye og muntre kammerudgave iscenesat af Anne Barslev, ser operaen noget anderledes ud end den originale af Rossini, men derfor kan den, ifølge Anne Barslev, stadig være tro over for essensen af værket.

Hun går meget op i demokratisering og folkeliggørelse af opera, og fremførelsen må gerne være både sjov og let tilgængelig.

DET KONGELIGE TEATER

MEDVIRKENDE:
6 operasolister fra Det Kongelige Teater samt 4 musikere fra Det Kongelige Kapel

ISCENESÆTTELSE:
Anne Barslev

MUSIK:
Gioacchino Rossini

SCENOGRAFISK KONSULENT:
Stine Martinsen

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere